Vertiroll

A+ R A-

Rulouri exterioare

Sunt concepute special pentru a tine la distanta caldura furnizata de razele solare si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase.

  • PVC - Fiind instalate in exterior, rulourile blocheaza razele solare inainte ca acestea sa atinga geamul, umbrind intreaga suprafata a ferestrei si blocand mai mult de 90% din razele solare.
  • Aluminiu - La rulourile din aluminiu, interiorul lamelelor este umplut cu spuma poliuretanica fapt care duce la o mai buna izolare termica si fonica. Acest sistm poate fi dotat cu accesorii de siguranta(zavor) care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din exterior.
  • Aluminiu cu plasa insecte - Sunt o varianta constructiva de rulouri cu lamela de aluminiu, ce au incorporata si o plasa contra insectelor, aceasta putand fi actionata independent.
  • Aluminiu cu caseta suprapusa - Datorita formei speciale a casetei de strangere, aceste rulouri cu lamela de aluminiu pot fi montate incastrate in zidarie, deasupra ramei superioare a ferestrei. Se poate obtine astfel un aspect plan si uniform al fatadei.

Statistici Vizitatori


Vizite azi:61
Vizite ieri:107
Luna curenta:2014
Luna trecuta:2492

Statistici tari

Top 5:
United States flag 30%United States (8006)
Romania flag 28%Romania (7339)
Russian Federation flag 3%Russian Federation (719)
Germany flag 2%Germany (498)
Seychelles flag <1%Seychelles (161)