Vertiroll

A+ R A-

Copertine Constanta

Solutii exterioare de protectie impotriva razelor solare. Cu ajutorul copertinelor se poate crea un spatiu exterior pentru relaxare, joaca, masa. Sunt de mai multe tipuri:

 • Cu brate basculante - Atunci cand o copertina fixa nu se potriveste iar una retractabila e mai mult decat trebuie, o solutie demna de luat in seama, poate fi aceasta.
 • Cu brate extensibile - O modalitate practica si distinsa de a obtine umbra si confort atunci cand este nevoie. Creeaza o zona placuta pentru odihna, joaca sau relaxare protejata de bataia directa a luminii solare si razelor ultraviolete.
 • Tip basket- Sunt sisteme care ofera oportunitatea de a imbina frumusetea si eleganta cu confortul in scopul de a tine soarele si ploaia la distanta. Ideale pentru umbrirea ferestrelor de dimensiuni medii.
 • Tip screen - Sunt destinate cu predilectie fatadelor verticale, ferestrelor de mari dimensiuni sau altor solutii dedicate. Fiecare copertina are caracter individual fiind construita astfel incat sa se potriveasca perfect locului de amplasare.
 • Curs BNR

  21 martie 2019
  EUR   EUR   4.7558
  USD   USD   4.1758

  Statistici Vizitatori

  
  Vizite azi:32
  Vizite ieri:110
  Luna curenta:2041
  Luna trecuta:2368

  Statistici tari

  Top 5:
  United States flag 33%United States (2239)
  Romania flag 25%Romania (1730)
  Germany flag 1%Germany (97)
  Russian Federation flag 1%Russian Federation (96)
  Seychelles flag <1%Seychelles (55)